Hartelijk dank voor uw bijdrage

Thank you

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw donatie aan Stichting IEAF. Uw donatie maakt écht het verschil voor kinderen in Afghanistan. Mede dankzij uw hulp kunnen zij onderwijs krijgen – wij kunnen u dit bewijzen.

U zult een email krijgen met een donatie bon, welke u eventueel kunt gebruiken voor uw belastingaangifte. In uw bankafschriften zult u een transactie met “STICHTINGIEAF” terugvinden. Indien u maandelijks doneert, dan zult u instructies vinden hoe u dit eventueel kunt opzeggen. Het is dus belangrijk om uw spam mail te bekijken.

Nogmaals, dank voor uw genereuze bijdrage! U kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief via onderstaande formulier. Wij zullen u middels een digitale nieuwsbrief twee keer per jaar vertellen wat wij hebben bereikt dankzij uw donaties.