Vernieuwing van website

Published by Pasoon Hellamand on

Introductie van webdesigner

Ik heet u welkom op de vernieuwde website van Stichting IEAF. Mijn naam is Pasoon Hellamand en in mijn dagelijkse werk ben ik arts-onderzoeker bij de reumatologie. Ik heb Daud Allajar leren kennen tijdens mijn coschappen in zijn ziekenhuis en hij heeft mij vertrouwd gemaakt met deze organisatie.

De afgelopen maanden heb ik het genoegen gehad om het team van Stichting IEAF beter te leren kennen door bijvoorbeeld deel te nemen aan verschillende meetings. Vorige maand ben ik benaderd om een “cryptocurrency donatie box” te maken, omdat ik al ervaring had met het maken van een website met WordPress. Ik heb de kans aangegrepen om niet alleen een “cryptocurrency donatie box” te maken, maar om de hele website te vernieuwen.

Een nieuw “look” voor de website

De website heeft nu een professioneel WordPress “thema” gekregen. Aan de voorkant van de website heb ik verschillende nieuwe foto’s geplaatst (allemaal met toestemming of foto’s die beschikbaar zijn voor commercieel gebruik), het logo bewerkt, de missie- en donatiepagina’s herschreven en de structuur van de website gereorganiseerd. Aan de achterkant van de website heb ik gewerkt aan zaken zoals snelheidsverbetering, het mobielvriendelijk maken van de website, het vindbaar maken van de website voor Google, het maken van een cookie banner en het verbeteren van de beveiliging van de website.

Herschrijven van eerdere gebeurtenissen

Onze website is momenteel in aanbouw en we zijn nog bezig met het toevoegen van historische gebeurtenissen. In de toekomst zullen we alle gebeurtenissen op de website plaatsen op de datum waarop ze hebben plaatsgevonden. Zo kunnen bezoekers onze activiteiten en vooruitgang in de tijd volgen. We zullen ook blijven werken aan het verbeteren van de structuur en de gebruiksvriendelijkheid van de website om het voor bezoekers gemakkelijker te maken om informatie te vinden.

U kunt ook bijdragen

Ben je geïnteresseerd in het doen van vrijwilligerswerk voor onze stichting? We zoeken mensen met ervaring in webdesign, communicatie, of het maken van promotiemateriaal, of mensen die goed zijn in Engels. Als je graag wilt helpen, kun je je aanmelden via dit formulier. We zijn ook altijd open voor feedback op onze website, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je ideeën of suggesties hebt.