Vernieuwing van website

Published by Pasoon Hellamand on

Introductie van webdesigner

Allereerst verwelkom ik u in de vernieuwde website van Stichting IEAF. Mijn naam is Pasoon Hellamand en in het dagelijks leven werk ik als arts-onderzoeker bij de reumatologie. Daud Allajar heb ik ontmoet via mijn coschappen in zijn ziekenhuis. Hij heeft mij kennis laten maken met deze organisatie.

De afgelopen paar maanden heb ik het genoegen gehad om het team van stichting IEAF beter te leren kennen door o.a. verschillenden meetings bij te wonen. Vorige maand is aan mij gevraagd of ik een “cryptocurrency donatie box” wilde maken, aangezien ik reeds ervaring had met het maken van een website met WordPress. Ik heb de kans aangegrepen om niet alleen een “cryptocurrency donatie box” te maken, maar om de hele website te vernieuwen.

Een nieuw “look” voor de website

Herschrijven van eerdere gebeurtenissen

De vernieuwing van de website is nog volop op gang. Gebeurtenissen die eerder op het jaar of zelfs de jaren hiervoor hebben plaats gevonden, zullen op(nieuw) de website worden geplaatst met de datum van de gebeurtenis. Hierna zullen alle gebeurtenissen op de juiste datum gepubliceerd worden.

U kunt ook bijdragen

We zijn op zoek naar designers, mensen met ervaring in communicatie, mensen die goed Engels kunnen of ervaring hebben met het maken van promotie materiaal. Mocht u geïnteresseerd zijn in vrijwilligerswerk dan kunt u zich aanmelden via dit formulier. Heeft u feedback op de website, voelt u zich dan vrij om contact met ons op te nemen.