Online cursus voor leerkrachten

Published by Pasoon Hellamand on

Datum gebeurtenis: 04-03-2020

Stichting IEAF organiseert regelmatig leercursussen voor de leraren op onze basisschool, met het doel om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren. Deze cursussen zijn vergelijkbaar met studiedagen voor leraren in Nederland en zijn in 2020 en 2021 goed bezocht geweest, met positieve feedback van de deelnemers.

Vanwege het succes van deze cursussen hebben de leraren aangegeven dat ze graag de frequentie van de cursussen zouden willen verhogen naar twee keer per jaar. Om dit te realiseren is er echter extra financiële steun nodig. Wij zullen daarom alles in het werk stellen om de frequentie van onze cursussen te verhogen, om zo een grotere bijdrage te kunnen leveren aan het professioneel opleiden van onze leraren.

Elke goed opgeleide leraar is van groot belang voor het verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs, en wij zijn daarom vastbesloten om onze leraren te ondersteunen met professionele ontwikkelingsmogelijkheden.